Selfridges Case Study 

A £3 million refurbishment on the executive floor at Selfridges Head Office included a feature wall which required the artwork, creation and design of over 1000 individual vinyl bricks in a herringbone formation. 
Following an onsite meeting, with the client and architect, where the idea was discussed iGP then designed the layout, vinyl textures and the formula to give the subtle variation between wall and bricks. 
A PERFECTLY EXECUTED PROJECT 
100 μ white matt soft calendared PVC vinyl, this was printed using 3 different finishes all matching the specified colour of Farrow and Ball Tanners Brown 255. 
The pictures show the effect and the result achieved - the subtle, yet striking, formation of brick design to match the flooring and the architectural brief. 
 
 
 
 
 
 

OUR CLIENTS CASE STUDIES 

OUR CLIENTS